HTML

Médiatervező

Friss topikok

  • Massive Darab: "Egy biztos, ha egy héten belül nem rendeződik a helyzet, akkor az egész outdoor piac veszíteni fo... (2007.12.15. 08:06) Plakátháború
  • államcsőd: na ez jellemzi ezt az országot, ez a top10 :/ (2007.12.12. 15:43) 49. heti nézettség

Linkblog

2007.12.12. 15:25 Médiatervező

Erotika Barátok közt

Miután megláttam a csütörtöki Bors címlapját, amin a Barátok Közt Tildája fehérneműben pózolt és mellette üvöltött a cím, hogy férfiak ezreit hozat lázba, kíváncsi lettem, hogy a sorozat nézettségét ez hogyan befolyásolta.

Az ominózus jelenet szerda este (december 5.) tűnt fel a képernyőn, de a kapcsolódó kampány már a hétfőtől ment az RTL-en, illetve a comment.com-nak köszönhetően az interneten is.


Lássuk a számokat. Szerda este a tv-t nézők 45,8%-a nézte a fürdőruhás Tildát, ezzel messze elhagyva a szigorú ügyészt (Shark – Törvényszéki ragadozó) a TV2-n, akire a nézők 17,6%-a volt kíváncsi. Nem szerepelt rosszul a Krém az  M1-en, a 14,4%-os eredmény a csatornához képest nem rossz. A Viasatos Will és Grace nagyon gyengére sikeredett (2,2%).


Azonban ahhoz, hogy lássuk, mennyit számít a soft erotikus előzetes, meg kell vizsgálnunk az egy héttel ezelőtti számokat is. A november 28-i BK-t, a tévézők 45,1%-a választotta, 19,3%-ot ért el Shark, 14,9%-ot a Bajnokok Ligája mérkőzés az M1-en, és 2,8%-ot a már említett fél meleg sorozat a Viasaton.


Ebből látható, hogy az erotikus Tildát ha nem is sokkal, de többen nézték mint az előző heti kevésbé erotikus Tildát. Ezt a tényt tovább erősíti, ha megnézzük a szappanopera e heti adatait, amiből kiderül, hogy a szerdainak volt a legnagyobb a közönségaránya.


És különösen kiemelkedő eredményt hozott a férfiak tekintetében. Átlagosan a tévéző férfiak 39-40% nézi a Mátyás tériek vergődését, azonban szerda este az erősebbik nem 42,5%-a érezte úgy, hogy ha már tv-t néz, akkor az legyen a Barátok Közt.


Hurrá! Sikeres volt az akció, elégedettek lehetnek az ötletgazdák.

Ennél jobb eredményt talán csak Magdi anyus vetkőzésével lehetne elérni. Félek hamarosan ez is bekövetkezik.

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség barátok közt


A bejegyzés trackback címe:

https://mediatervezo.blog.hu/api/trackback/id/tr43261668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása